Aanmelden trouwen in middeleeuwse sfeer

Van harte gefeliciteerd met jullie voornemen te gaan trouwen! En wat leuk dat jullie overwegen om je aan te melden om in Vlaardingen in middeleeuwse sferen te trouwen op 16 juni 2018. We bieden twee huwelijksvoltrekkingen aan tijdens het Historisch Stadsspektakel ter ere van de viering en herdenking van de Slag bij Vlaardingen.

De prijswinnaars krijgen de huwelijksvoltrekking en het trouwboekje gratis aangeboden. Daarnaast ontvangen ze een feestelijke ‘middeleeuwse’ oorkonde, bloemen, een groeps- en bruidsfoto en is er een feestdronk na afloop.

Hoe maken jullie kans om te winnen?

Op dit aanmeldingsformulier kun je, naast persoonlijke gegevens, vermelden waarom jullie in aanmerking willen komen voor deze huwelijksvoltrekking. Jullie kunnen bijvoorbeeld beschrijven hoe jullie gekleed willen gaan en misschien is geschiedenis jullie hobby, doen jullie mee aan re-enacting evenementen of hebben jullie een andere aansprekende motivatie om met ons te delen. We stellen het ook op prijs als jullie een foto van jullie beiden uploaden.

Uit alle inzendingen kiest een deskundige jury  twee bruidsparen met de meest aansprekende motivatie. Het aanmeldformulier moet vóór 21 januari 2018 binnen zijn. Inzendingen die we hierna ontvangen, nemen we niet mee in de jurering. Over de uitslag van de trouwwedstrijd gaan we niet corresponderen.

Wanneer is de winnaar bekend?

Op 26 januari 2018 maakt de jury in aanwezigheid van de deelnemende duo’s bekend wie de gelukkige winnaars zijn. Na het versturen van dit aanmeldformulier ontvangen jullie een uitnodiging voor deze feestelijke bekendmaking.

Een praktische tip!

De kans is natuurlijk aanwezig dat jullie niet winnen, maar wel in dezelfde periode willen trouwen. Daarom kunnen deelnemers aan deze wedstrijd bij uitzondering voor de zekerheid nu al een alternatieve huwelijksdatum met tijdstip met de gemeente Vlaardingen afspreken via telefoonnummer (010) 248 4000. Wij raden deelnemers daarnaast aan om een optie te nemen tot 26 januari 2018 op een eventuele feestzaal en/of hotel indien dat mogelijk is.

Wat is de rol van het winnende bruidspaar?

Een paar weken nadat het winnende bruidspaar de uitslag heeft gehoord, neemt een van  onze trouwambtenaren contact op. Zij/hij maakt dan met jullie een afspraak, om op een geschikt moment alles over de plechtigheid met jullie door te nemen. Vervolgens blijven we elkaar goed op de hoogte houden van alle ontwikkelingen rondom jullie dag.

Jullie moeten binnen 2 weken na de bekendmaking met de afdeling Publiek contact opnemen om een afspraak te maken voor de melding van het voorgenomen huwelijk (voorheen ondertrouw). Waarschijnlijk is er volop aandacht van de media. In dat geval vragen we jullie om journalisten de gelegenheid te geven jullie te interviewen of foto’s te nemen. Natuurlijk zonder dat jullie er tijdens de grote dag hinder van ondervinden!

Vertrouwelijk

Vanzelfsprekend gaan de gemeente Vlaardingen, de juryleden en de trouwambtenaren vertrouwelijk om met jullie gegevens. Wij gebruiken de gegevens uitsluitend ten behoeve van deze wedstrijd. De deelnemers die niet hebben gewonnen ontvangen hun aanmeldformulieren en foto’s terug. Lees ook de voorwaarden die gelden voor deze wedstijd. Lees ze goed door voor het versturen van het aanmeldformulier! 

We hopen jullie voldoende te hebben geïnformeerd. Met vragen over trouwen in Vlaardingen, kun je terecht op de website www.vlaardingen.nl/trouwen. Met vragen over deze wedstijd of het middeleeuwse huwelijk kun je mailen of bellen: mail naar vlaardingen1018@vlaardingen.nl of bel op werkdagen tussen 8.00 uur en 17.00 uur met (010) 248 4000 en vraag naar de trouwambtenaren die deze wedstrijd organiseren.

Aanmelden