Op Valentijnsdag in ondertrouw!

De twee stellen die op zaterdag 16 juni 2018 in middeleeuwse sferen gaan trouwen zijn op Valentijnsdag in ondertrouw gegaan. Het is het officiële moment waarop je je trouwplannen bij de gemeente aanmeldt. Sylvia van Delft en Theo Lagendijk deden dit op woensdag 14 februari om 10.18 uur precies en Morena de Kok en Boris Lenting waren om 15.00 uur op het stadhuis.

Ze keken er alle vier van op dat de medewerker van de gemeente speciaal voor de gelegenheid in middeleeuwse kleding was gestoken. De twee stellen kregen een kruikje van het feestbier Vulcaan 1018 cadeau, om te proosten op Valentijnsdag en hun liefde.

Trouwen in middeleeuwse sfeer

De twee koppels gaan op zaterdag 16 juni 2018 tijdens het Historisch Stadsspektakel in Vlaardingen trouwen in middeleeuwse sfeer. Ter ere van 1000 jaar Slag bij Vlaardingen schreef de gemeente Vlaardingen in november 2017 een wedstrijd uit voor alle trouwlustige koppels van Nederland. Burgemeester Annemiek Jetten maakte vrijdagmiddag 26 januari de twee winnende koppels bekend. Zes stellen hadden enthousiaste belangstelling getoond om hun liefde voor elkaar uit te spreken tijdens het Vlaardingse historische feestjaar.


De twee winnende paren krijgen een gratis officiële plechtigheid in middeleeuwse stijl, een gratis trouwboekje en een feestelijke ‘middeleeuwse’ oorkonde, bloemen, een groeps- en bruidsfoto en na afloop een middeleeuwse feestdronk. De huwelijken zijn gepland om 12.00 en 15.00 uur op zaterdag 16 juni 2018 tijdens het Historisch Stadsspektakel in de Vlaardingse binnenstad.


Zie ook: Winnende koppel

Zie ook: Meer foto's

koppel 1 koppel 2