Drukke en feestelijke lancering Dubio

De historische debuutroman Dubio van Karin de Roos werd 7 april feestelijk gepresenteerd. Vele boekenliefhebbers en familie en vrienden waren van de partij.

De lancering vond onder grote belangstelling plaats. Na een speech van de uitgever (Uitgeverij Q) en Karin, bekeek het gezelschap de boektrailer, die iedereen kippenvel bezorgde. De boektrailer is nog steeds te zien op www.dubio-boek.nl

foto

Het eerste exemplaar

​Burgemeester Jetten ontving officieel het eerste exemplaar van het boek. Na een toost bestond boekhandel Pontier plotseling uit een lange rij wachtenden. Sommigen waren al op bladzijde 35 toen ze bij Karin aankwamen. Toch bleef de feeststemming hoog, want Karin schreef voor iedereen een persoonlijk woordje voor in het boek.

1018ste Facebook-liker

Wil de Wal was ook aanwezig. De Vlaardingse 1018ste Facebook-liker kreeg tijdens de lancering het boek cadeau. Zowel de burgermeester als Karin de Roos schreven iets persoonlijks in haar exemplaar. 

foto 2

Meer informatie

Was jij 7 april niet aanwezig, maar wil je alsnog een gesigneerd boek van Dubio? Dat kan! Op 21 april geeft Karin een lezing  en signeert ze boeken bij de Bruna de Loper. Wil je de lezing bijwonen kijk dan hier voor meer informatie.

Weten hoe het er aan toe ging tijdens de lancering? Kijk dan hier.