Meedoen

Doe mee en versterk de gelederen

We juichen het toe als Vlaardingers en andere enthousiastelingen meedoen om de historie te laten herleven. Zo maken we met originele, sociale en interessante activiteiten samen de tijdreis naar Vlaardingen 1018.

Doe jij ook mee? Hieronder lees je hoe dat kan.

Publiciteit

Heb jij een activiteit bedacht die in het teken staat van de Slag bij Vlaardingen, middeleeuws Flardinga en/of het ontstaan van Holland? Of wil je jouw bestaande evenement in deze sfeer organiseren? Kijk dan hier of jouw activiteit in het jubileumprogramma past.  We nemen waardevolle activiteiten graag in het programma op en zorgen dan samen met jou voor publiciteit in de campagne over Vlaardingen 1018.

Subsidie aanvragen voor activiteiten

Heb je plannen voor een activiteit/evenement in het kader van de Slag bij Vlaardingen, middeleeuws Flardinga en/of het onstaan van Holland? We willen graag horen wat je plannen zijn. Dan houden wij zicht op de plannen en kunnen we mogelijk iets voor je betekenen. Je kunt daarnaast ook bij fondsen en instellingen terecht voor subsidie en steun voor jouw activiteit. Kijk hier voor informatie over organisaties die jouw activiteit wellicht kunnen ondersteunen.

Neem contact met ons op!

Wij zijn als organisatie van Vlaardingen 1018 op zoek naar enthousiaste vrijwilligers!

Laat het weten als je mee wilt doen en hoe je dat voor je ziet.
Wij nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Wil je liever telefonisch contact? Bel dan (010) 248 4000 en vraag naar het projectteam Vlaardingen 1018 of naar de wijkcoördinator.