Herberg Edisgard op Kerstmarkt Vlaardingen

Wat Herberg Edisgard op Kerstmarkt Vlaardingen
Waar Op de Markt voor het stadhuis
Wannneer Vrijdag 14 december van 16.00 tot 22.00 uur en  zaterdag 15 december van 10.00 tot 17.00 uur
Waarom Om nog een keer gezellig op 1000 jaar Slag bij Vlaardingen te proosten
Door Organisatie Vlaardingen 1018
Voor Alle helden en heldinnen, groot en klein!
Kaartjes

Kerstmarkt Vlaardingen is gratis te bezoeken

 

bier

 

Luid jij het Vlaardingse jubileumjaar samen met andere enthousiastelingen uit tijdens de Kerstmarkt Vlaardingen? Je bent van harte welkom in de middeleeuwse herberg Edisgard om op 1000 jaar Slag bij Vlaardingen te proosten. In een middeleeuwse kloffie als je dat leuk vindt. In de herberg is ook het DoeBoek Vlaardingen 1018 te koop (inclusief stickers). En je kunt er het stripverhaal over de Slag bij Vlaardingen en het ontstaan van Holland kopen van striptekenaar Wouter Sterkenburg en kunstenaar Cees Eykelenboom.

Edisgard

De naam van herberg Edisgard komt uit de historische roman Dubio van Karin de Roos. Deze roman speelt zich af in het Flardinga van 1018 en in het Vlaardingen van 2018. Edisgard is de warmhartige waardin van de herberg in Flardinga in 1018. Tijdens de komende kerstmarkt is het 1000 jaar later opnieuw gezellig en warm in de herberg. Luister en dans op middeleeuwse muziek en drink glühwein of bier van Vulcaan.

Kom langs!

De kerstmarkt in de Vlaardingse binnenstad is een sfeervol winterfestijn. Op het programma staan traditioneel een lampionnenoptocht, het ontsteken van de grote kerstboom, live muziek, straattheater en volop kraampjes met lekkernijen en verrassende cadeautjes. Het is gezellig in de gehele binnenstad: van de Markt rond de Grote Kerk, de Kuiperstraat, Fransenstraat en Korte Hoogstraat tot in de passages van het Liesveld. Kom langs!

 

nieuw herberg