Vlaardingen 1018 Strijders dag

Wat Vlaardingen 1018 Strijders dag
Waar Polderpoort
Wanneer Zaterdag 22 september 2018
Waarom Om de verschillende verdedigingsporten te ontdekken
Door Judovereniging Kai in samenwerking met Schooljudo.nl
Voor Iedereen is welkom
Kaartjes Niet nodig

 

Logo Judovereniging KaiOp zaterdag 22 september organiseert Judovereniging Kai in samenwerking met Schooljudo.nl de Vlaardingen 1018 Strijders dag. Dit is tevens de afsluiting van de SportImpuls schooljudo in Vlaardingen. Alle Vlaardingse kinderen zijn uitgenodigd om langs te komen op de Polderpoort voor hand-to-hand combat training. Op het programma staan judo-, taekwondo-, en MMA-clinics. Voel je als een echte strijder op deze strijders dag!

Clinics

Tijdens de dag worden diverse clinics gegeven. Er zijn judo clinics door Carlos Platier Luna (winnaar Expeditie Robinson 2017), een taekwondo clinic door Jan Simons (International Taekwondo), en een MMA-clinic door Fight Team Wondol.

Het programma

Planning

Meet & Greet

Iedereen is welkom en mag kosteloos deelname aan de clinics. Alle clinics zijn geschikt voor beginners. Voor de judo clinics zijn judopakken beschikbaar, voor de andere clinics moet je zelf gymspullen meenemen. De Meet & Greets met Carlos Platier Luna zijn alleen toegankelijk voor deelnemers van het Schooljudo-programma 2016 – 2018.