Outdoorevenementen

Buitenplaats Vlaardingen biedt drie outdoorevenementen aan in het teken van de Slag bij Vlaardingen.

Wat Ga met je collega’s terug naar 1018: kies een van de drie arrangementen
Waar Buitenplaats Vlaardingen, Zuidbuurt 85 in Vlaardingen
Wanneer Van 1 mei tot 1 november 2018 (op aanvraag)
Waarom Teambuilding anno 1018!
Door Buitenplaats Vlaardingen
Voor Bedrijven, stichtingen, instellingen en verenigingen
Kosten Op aanvraag, afhankelijk van arrangement.

 

‘Flardinga, 1018...’

hangenBeleef de voorbereidingen op de Slag bij Vlaardingen samen met je collega’s. Ga terug naar 1018 en test of jullie de strijd zouden doorstaan. Hoe is jullie behendigheid, concentratie, communicatievermogen en saamhorigheid? Kom erachter! Het arrangement bevat onder andere een workshop zwaardvechten, slagwerk of bootcamp anno 1018. Op verzoek kan dit arrangement uitgebreid worden met een ambachtelijke lunch of Bourgondische barbecue.

‘Op de troepen vooruit...’

buitenplaatsGa op zoek naar strategische informatie in en om de Buitenplaats Vlaardingen en keer terug naar het kampement voor uitwisseling van informatie en een goed gevuld bord eten. Zoek de benodigde informatie bij elkaar aan de hand van verschillende denk-, doe- en foto-opdrachten. Doorkruis het vijandelijk gebied met verschillende vervoersmiddelen als de fiets, een huifkar of de schuit. Zo zal blijken of jullie gewiekst genoeg zijn om de strijd te winnen. Op verzoek kan dit arrangement uitgebreid worden met een ambachtelijke lunch of Bourgondische barbecue.

‘Van 1018 naar 2018’

boogschietenBeleef een reis door de tijd van Flardinga naar Vlaardingen. Ga met je collega’s terug naar het jaar 1018 en beleef een reis door de tijd. Begin in de klassieke oudheid met een workshop zwaardvechten, handboogschieten en keizerlijke spelen en reis naar de tijd van de gemotoriseerde voertuigen. Op verzoek kan dit arrangement uitgebreid worden met een ambachtelijke lunch of Bourgondische barbecue.

Meer weten? Kijk op: www.buitenplaatsvlaardingen.nl