Korte presentatie en signeren ‘Dubio’

Op 21 april is er een korte presentatie over ‘Dubio’ door schrijfster Karin de Roos inclusief signeersessie vanaf 14.00 uur. Kom ook!

Wat Korte presentatie over ‘Dubio’ door Karin de Roos inclusief signeersessie vanaf 14.00 uur
Waar Bruna, De Loper 11, Vlaardingen
Wanneer 21 april 2018
Waarom Tijdens het schrijven van haar historische roman ‘Dubio’ heeft auteur Karin de Roos veel interessant onderzoek gedaan naar de Slag bij Vlaardingen in 1018
Door Auteur Karin de Roos
Voor Iedereen die meer wil weten over de totstandkoming van dit unieke boek en/of een boek wil laten signeren
Kaartjes Kom gewoon langs!

 

1018

De jonge Bernulf vindt in het veenmoeras bij het middeleeuwse Flardinga een zwaar mishandeld meisje, Germaine. Ze wordt opgenomen in de familie van de smid. Niemand kan achterhalen waar ze vandaan komt. Wanneer de graaf in conflict komt met de keizer, spelen Bernulf en Germaine tegen wil en dank een doorslaggevende rol in de historische veldslag bij Flardinga.

2018

Een jonge vrouw wordt in een psychiatrische kliniek opgenomen. Op geen enkele wijze kan worden vastgesteld wie ze is en waar ze vandaan komt. Ze beweert uit het elfde-eeuwse Flardinga te komen en wil wanhopig graag terug. Ze lijkt psychotisch, maar waarom kan ze dan feilloos plekken uit heden en verleden verbinden? Therapeute Martha komt tot een gruwelijke conclusie, een die haar patiënte weigert te aanvaarden.

Auteur Karin de Roos vertelt: “Tijdens het schrijven van Dubio besefte ik steeds meer dat we ons heden hebben gebouwd op vergeten gebeurtenissen uit ons verleden. De Slag bij Vlaardingen is een vrij onbekend stuk van de Hollandse geschiedenis dat niet alleen spannend, maar ook heel mysterieus blijkt te zijn”


Karin de Roos studeerde sociale, historische en kunstwetenschappen. Al sinds haar vroege jeugd fascineren de middeleeuwen haar. Dubio is haar romandebuut. Eerder publiceerde ze twee non-fictie boeken. Daarnaast is Karin al ruim tien jaar freelanceschrijfster voor uiteenlopende opdrachtgevers.

Meer weten?

Kijk op www.dubio-boek.nl of volg Karin de Roos en haar belevenissen rondom het verschijnen van Dubio op Facebook: www.facebook.com/dubio.boek

Lees hier een interview van Ingrid van der Vlis met Karin de Roos

dubio